KUIH RAYA SUMBANGAN MB KELANTAN


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tiap-tiap kami para petugas keselamatan dapat sumbangan kuih raya dari Menteri Besar Negeri Kelantan.
Tahun ni walaupun menteri besar baru tetap meneruskan tradisi daripada arwah TGNA.
Betapa terharunya pihak kami bila ada VViP menghargai pengorbanan kami para petugas keselamatan yang terpaksa bertugas di hari raya.
Terubat kedukaan kami semua yang tak dapat pulang beraya bersama keluarga tercinta.





Bila tengok kek buah tu, teringat kat ayah cheq.
Memang kek favourite ayah cheq tu.
Opsss, biskut dan popia gulung tu pasti jadi rebutan anak-anak nanti.
Alhamdulillah, syukur dengan pemberian ni.





12 comments:

  1. popia fav sy jgk..hehe..
    singgah mai mama..lama x mai sini kan..almaklum la busy neh..
    nak jenguk nak drop komen tu susah nauu..hehe..

    btw selamat hari raya in advance! XD

    ReplyDelete
  2. uolls yg paling penting jaga keamanan, ann.
    patut dihargai :)

    ReplyDelete
  3. heheh baik nya ati dia.. moga murah rezeki dia amin.. heheh..

    ReplyDelete
  4. baguskan org2 Kelantan ni..Selalu sgt bersedekah..Tak kenal erti pangkat apa pun..tengokla Sultan dia pun..simple je p solat raya hari tu...Tak mcm Sultan lain..bersampin bersongkok..Dia tak...kopiah putih jer..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki kan mama :)

    ReplyDelete
  6. lapa pulak tengah mlm ni nak cookies tuuuu (tgn dh kat screen)

    ReplyDelete
  7. Assalam ann,
    bestnya dapat kueh ghayer
    iols kat penang ni takdop pun he3

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.