TOP TOP MELETOP JUN

عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Baru berkesempatan nak buat entri penghargaan untuk pengkomen-pengkomen tegar blog cheq ni.
Al-maklumlah hujung-hujung bulan semuanya kerja nak kejar deadline.

Alhamdulillah, masih ada lagi blogger yang sudi singgah di blog cheq ni.
Macam biasa la, Cik Mimie, Cik Ash, Sha, Eyda dan Sue memang sentiasa berada dalam senarai top cheq ni...
Muahhhh korang..
Terima kasih pada JM dan Siti yang sekali datang gebabomkan blog cheq ni.
Buat kak Maria dan kak Sofu yang luangkan masa terjah blog cheq ni, terima kasih jugak diucapkan.



Cik Mimie

Cik Ash

Jari Manis

adianez AIDA

Eyda

Sha

Maria Firda


Siti Yang Menaip

Sofu Hashim
Sue


Pada yang tersenarai dalam top-top meletop cheq ni, korang wajib hantar detail korang semua ke email cheq (norihan.ny@gmail.com)
Ada something nak diberi sebagai penghargaan.
Kepada yang tak senarai, silent reader, kaki skodeng...terima kasih jugak diucapkan.
Korang lah semangat cheq untuk terus berblog ni.



15 comments:

  1. Kepada yg tersenarai, tahniah ye..

    ReplyDelete
  2. Tahniah semu..
    jap lagi che email detail na...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang tersenarai... kak Ann alamat n nama sama yg ekin bagi whatsup aritu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah Ekin!!! rajin tul...blog sis pun dalam list top gak...tahniah

      Delete
  4. mcm x percaya je masuk list....terima kasih An

    ReplyDelete
  5. An...JM dah reply email -:-)

    ReplyDelete
  6. Wah, tersenarai la..hee..terima kasih mama:)

    Cik Mimie bagi detail nanti ye :)

    ReplyDelete
  7. Assalam ann,
    alhamdulillah tersenarai :)

    ReplyDelete
  8. sori baru berkunjung kembali ke sini setelah sekian lama.. tak sangka plak boleh masuk carta..

    ReplyDelete
  9. baru sempat nak jenguk sorang2 ni mama ann
    maaf la lame tak singgah sini

    ReplyDelete
  10. hamboii ramai pengebom ni haha
    rindu nak bom mama

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.