BELI LIBRESSE PERCUMA PURSE COIN

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Setiap bulan, kaum hawa yang dah cukup umur pasti akan gunakannya.
Walaupun setiap bulan kita guna tapi belum tentu setiap bulan kita akan belinya.
Macam cheq suka beli banyak-banyak.
Disebabkan beli banyak-banyak, jadi cheq ingat masih ada banyak lagi. 
Bulan lepas cheq nak guna, tengoknya dah tinggal plastik kosong.

Cheq pergi mencari di Mydin Mall, jumpa jenama Libresse ni 
Alaaa...model Libresse ni Adibah Noor yang comel tu.
Ini kali pertama cheq beli jenama ni sebabnya cheq berkenan dengan gift dia tu.
Lagipun ada 3 pek dengan 20 keping, harganya pun murah berbanding jenama lain.


.



Ni la purse coin yang comel tu.

Ada orang kalau dah selesa dengan satu-satu jenama tu, dia takkan tukar yang lain dah. 
Jangan jadi macam cheq ni, takleh nampak ada gift langsung mesti nak sambar.
Mata hadiahan la katakannn..hehehe

16 comments:

  1. Kadang sanggup bayar lebih sikit nakkan free gift tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. ekin pun tukarvjenama gak duk kedah ni intimate jah... dulu harus pakai yg di atas selesa pakai

    ReplyDelete
  3. Sy suka FREE GIFT & libresse...huhu

    ReplyDelete
  4. libress memang best! lepas libress keluar, terus setia...lagi2 kalau ada free gift...terbaiklah!

    ReplyDelete
  5. ehehe kelaka la mama ni, tapi libresse pun selesa pakai juga.

    ReplyDelete
  6. comel.libress mmg selalu kasi hadiah menggoda2, tapi aimi tetap pada 1 jenama je dr dlu

    ReplyDelete
  7. sama laa suka free gift jugak.. 2 bulan lepas ada beli pantilinear kotex, dapat ala nak macam purse coin jugak, Eyda beli.. padahal selalu beli jenama stayfree.. pad plak jenama libresse nih..

    ReplyDelete
  8. kadang2 ayu beli pon sbb nak gift
    heheheh
    comell lak coin purse tu mama an

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious ke mmg ada kasi free gift.. x penah dapat pape pun hahaha..

      Delete
  9. zaza dh try..best! smpi skrg libresse dihati hehe..

    ReplyDelete
  10. aida sama ler jugak.
    beli tu kekadang 2 sebab nak dpt 2 brg cute.
    maklum la, utk dara berdua kat umah :)
    free kan, rembat la :)

    ReplyDelete
  11. hehehe x penah try =P dok try 1 jenis je..
    maybe bleh cuba hehe..

    ReplyDelete
  12. Fida memang pengguna Librese tapi yang warna purple..siang ke malam ke..pakai warna tu gak..sebab Fida ni agak buas..kalau pakai yang biasa...sat ja bocor...tapi kalau pakai yang plastik purple tu...selesa gila...

    ReplyDelete
  13. Eh, libresse ada free gift ke? xtau pun..kna usha ni..

    ReplyDelete
  14. haha kiteorg mmg every month beli yg mcm ni. kembar terus. maklum lah anak dara ramai umah ni hihi. gift die selalu jugak lah tukar2. salu kumpul haha

    ReplyDelete
  15. Assalam ann,
    kalo bab2 free memang selalu dapat meanrik pelanggan kan3

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.