Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum

Setiap Tahun Nile.Com.My pasti akan menganjurkan Giveaway bersempena dengan Hari Raya. Bukan sahaja menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA malah tahun ni harga jualan raya memang betul-betul MELETOP!!  Bisnes Online yang terkenal di Malaysia, cakap je nak beli apa Beg, Pakaian, Aksesori dan lain-lain lagi Nile.Com.My ada semua tu. Harga pun berpatutan, Now,Nile.Com.My tengah buat Promosi Penghantaran Percuma. Apa Lagi jom lah kita Shopping Raya :)

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015



Cara-Cara Menyertai


Syarat yang sangat mudah untuk semua join GA ni :)


  1. Tajuk Giveaway - Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.
  2. Letak banner seperti di atas dan linkkan ke :http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
  3. Daripada link tersebut, pilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop dan nyatakan di dalam entri giveaway 
  4. Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut:
    • Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
    • URL blog :
    • Nama Penuh :
    • No. Telefon : 


5 PRODUK PILIHAN DI JUALAN RAYA MELETOP 2015 - NILE.COM.MY


PILIHAN PERTAMA
Pertama kali tengok dress ni, cheq dah jatuh cinta. Cheq memang suka pakai dress ni nampak lebih muslimah dan anggun gitu. 

 
Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 80 pieces


PILIHAN KEDUA
Memang meletop la kalau cheq dapat handbeg ni. Lengkap semuanya, tambah-tambah lagi cheq ni memang pengumpul handbeg yang comel-comel gini.

 
Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 pieces
 
PILIHAN KETIGA

-comei  kaki cheq kalau dapat pakai kasut ni



Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 100 pairs


PILIHAN KEEMPAT

 bayangkan cheq pakai baju ni. mesti bertambah ayu



Product: Haniya Long Fish Tail Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 100 pieces

PILIHAN KELIMA

-cheq pilih blouse ni sebab nampak simple dan cantik-





Product: Haniya Mixed Color Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 pieces


 KLIK SINI untuk semak penyertaan .

Tarikh dan Waktu Tamat Penyertaan 14/07/2015, 11.59pm. 
Tarikh dan Waktu Pemilihan Pemenang melalui Random.Org :  15/07/2015 12pm
Tarikh dan Waktu Pemilihan Pemenang Diumumkan :  15/07/2015 4.30pm

5 x RM150 shopping voucher menanti pemenang. Pemenang bertuah akan dihubungi melalui emel oleh pihak Nile.Com.My


12 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.