Semuanya Dah Ke Laut

Alamak..dah naik sawang blog cheq ni. Minggu ni memang takdak mood nak buka blog. Kesibukan ke hulu ke hilir, tambah dengan penat. Kerja kat ofis pun berlambak tak sempat nak buat. Rasa macam tak cukup masa ja. Jadi masa terluang tu cheq peruntukkan untuk anak-anak. Minggu ni jugak anak kedua cheq demam setelah sekian lama tak demam. Hutang blogwalking pun dah banyak tertunggak. Insyaallah, ada masa nanti cheq tebus balik.



Adios..
Have a sweet dream ..

12 comments:

  1. Patut lama tak mama singgah blog ekin...

    ReplyDelete
  2. Harap anak mama cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. mesti dah rindu nak berblog kan..takpe,dahulukan mana yang penting ye..

    ReplyDelete
  4. semoga anak-anak cepat sembuh . cian depa demam ..

    ReplyDelete
  5. patut laa lama tak nampak mama singgah blog Eyda.. biasa laa Eyda pun dari minggu lepas sampai minggu nih busy skit.. penuh jadual dah..

    ReplyDelete
  6. Samalah kita mama..blog pun dah bersawang..mood ke laut..hehe :)

    ReplyDelete
  7. IbuNoey pun agak sibuk start minggu lepas.asyik kursus je.

    ReplyDelete
  8. Assalam ann,
    iols nyer BW yang ke laut he3
    ni baru nak BW balek :)

    ReplyDelete
  9. Harap anak2 sudah sihat ya mama

    ReplyDelete
  10. CT pun haaa baru ada masa nak jenguk blog akak..
    kalo dak dok sibuk gak.. ni curi2 masa jap..

    ReplyDelete
  11. wana pun baru ada masa nak bw sini..bz sangat lately ni..huhu

    ReplyDelete
  12. aida ke laut selalu :( hu hu hu...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.