Top Top Meletop APRIL

Assalamualaikum semua.

Ribuan terima kasih cheq ucapkan buat semua kawan-kawan yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog picisan cheq ni. 
Ada yang begitu rajin lemparkan bom nuklear kat blog cheq ni.
Tak lupa jugak tenkiu untuk kaki-kaki skodeng dan silent reader. 
Tanpa korang semua apa la nak jadi dengan blog cheq ni.




Berikut adalah senarai 10 blog teratas yang meninggalkan komen di blog cheq.
Yang tak tersenarai jangan sedih, boleh cuba lagi bulan depan.



♥♥♥

Terima kasih semua.
Muah ciked...


15 comments:

  1. Cuti cuti cenggini Cik Anis follow ngan BW ler hehehe

    ReplyDelete
  2. woww...byknya mereka tinggalkan komen

    ReplyDelete
  3. byk nya entri An sebulan...JM aling byk 7 entri je sebulan hhahaha...femalas

    ReplyDelete
  4. happy labour day mama :)
    blog mama dh cntik..lama xdtg singgah ..huhu


    btw,
    jemput join GA sempena mother days :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua yg tersenarai.

    ReplyDelete
  6. tahniah buat yg rajin 2.. hehehe kita singgah kadang2 jer.. sbb busy.. :)

    ReplyDelete
  7. maap. aida x tinggal jejak pun.
    baca-baca story dari phone aje...
    malas nak komen mengomen if bw dari phone tu...
    nama x naik pun :(
    april yg amat sibuk dan memenatkan utk aida...

    ReplyDelete
  8. Sama2 Mama :) Mama pun Top commentor di blog Cik Mimie jugak :)

    ReplyDelete
  9. nama wana pun masih tersenarai..thanx mama..wana tak lupa singgah sini bila ada kelapangan..insyaallah..

    ReplyDelete
  10. Terkejut mak...nama Cheq tesenarai lah...TQ kak...memang suka baca blog akak..sebab banyak ilmu gak yg dapat..

    ReplyDelete
  11. ada jugak nama Eyda.. thanks mama..

    ReplyDelete
  12. Wahhh ada nama kita... tq mama muahhbh

    ReplyDelete
  13. Mama top comment di blog cik ash gak

    ReplyDelete
  14. Assalam ann,
    waweeeeeeeeeeee
    alhamdulillah
    iols loike gitew :)

    ReplyDelete
  15. tahniah semua...
    and tahniah ann sebab sungguh rajin post entry :)
    tak terlawan la aida bab blogging ni dgn ann hu hu hu...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.