1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Tamat : 22 Februari 2015

Klik banner untuk join

Ucapan khas buatmu :

Selamat Ulang Tahun.
Semoga diberikan usia yang panjang dan penuh kebahagiaan.
Waktu berjalan tiada henti mengiringi rembulan dan mentari yang terbit nan tenggelam setiap hari mengiringi usiamu yang terus bertambah dari hari ke hari hingga saat ini..selamat ulang tahun.


33 comments:

  1. selamat bersegmen mama.. good luck ;)

    ReplyDelete

  2. Assalamualaikum ,

    terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :)
    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    BTW , 22 March 2015 sis :)

    ReplyDelete
  3. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK ;)
    mama telah ditag oleh saya ;-
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html

    ReplyDelete
  5. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  6. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  7. Hi, peeewwiittt ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  9. woww.. wanita besi. best ucapan tu. perasan dri sdiri pulak

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.