KORANG MEMANG OHSEM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ini adalah entri pertama di bulan Februari. Please be nice to me ya oh my Februari... Dah habis dah bulan Januari, betapa cepatnya masa berlalu.Cheq pun masih belum biasa lagi menulis tarikh yang tahunnya dah bertukar ke 2015. Asyik tersasul tulis 2014 lagi.

Macam biasa la masuk awal bulan jer, cheq akan paparkan top komentar di blog cheq.Semuanya ohsem-ohsem belaka. Rajin diorang singgah dan meninggalkan komen di blog cheq. Sampaikan cheq pun tak sempat nak membalas kunjungan diaorang ni. Terima kasih banyak diucapkan kerana sudi memeriahkan blog picisan cheq ni.




Cik Mimie

Nur Inani

Bbwana Adienia

Izzeyda

 CT Humairah

Dr Shikin

Budak

Suhailah Hamid

Dunia Zumal

Jari Manis

 Inilah hadiahnya...muahhh korang semua.
 Yang nama takde senarai kat atas pun, muahh jugak.


29 comments:

  1. tu lipstik dri mulut sendri ka..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinjam lipstik dan mulut orang lain..;-)

      Delete
    2. ZF..minta kiss sikit boleh?

      Delete
  2. Alaaaa~~ tak boleh dah naik nama. huhuk. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. diknaaaa, lamanya menghilang
      takpe akak paham.
      focus your study first

      Delete
    2. hehehe orang tu kena balik hostel Mama.. cuti kejap aje dapat blogging hehe..

      Delete
  3. Replies
    1. dah sampai dah muah, muah sue tu...;-)

      Delete
  4. wah dapat muah muah dari mama ni..thanx banyak ya mama..muahh juga kat mama.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih...dapat jugak muah dari wana tu
      tenkiu yer wana

      Delete
  5. hihi, kita pun nak muah2 jugak..hehe..ngee..

    ReplyDelete
  6. hehehe kite dapat dah *muah* tu.. terbang hinggap kekeke.. kejap aje da feb kan.. thank u akak pun selalu jenguk CT..
    insyallah esok lusa baru nak share top commentators..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama jugak yer CT
      jangan jemu datang sini walaupun cerita tak menarik untuk dibaca

      Delete
    2. eeeyh cerita semua menarik.. perkongsian idup..
      mana yg baik kita amek prngajaran hihi..

      Delete
  7. Wah, dapat kiss dari mama la..hehe muah2 balik..ngeh3 :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. semua kawan-kawan blogger akak ohsem termasuklah nayfatimah ni ;-)

      Delete
  9. alahai cam x percaya je nama sis JM terselit di situ...muaahhh juga buat mama tu ye

    ReplyDelete
  10. alamak muah tuh kena kat PC Eyda laa.. hehehe.. tak sangka tersenarai.. Eyda pun dah kureng skit blogwalking bila kerja menimbun nih..

    ReplyDelete
  11. a'ah la... da masuk februari dah....

    ReplyDelete
  12. Mereka ni memang ohsem kan..rajin komen..hehe..

    ReplyDelete
  13. Dia org mmg rajin komen sungguh...huhuh

    ReplyDelete
  14. Nyaris terkeluar carta. Hehe. Gurau je. Sy pn kadang tak sempat nak kejar bw ni. Kalau free sy dtg. Hehe

    ReplyDelete
  15. ouhh.. ada carta komentator. sebab guna mobile version, xnampak benda lain selain entri dan button back n next

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.