Macam Biasa Kena Jer

Korang pernah kena camni ???
Biasa tak kena camni ???
Selalu tak kena camni ???


Kalau korang kena camni, apa perkataan pertama yang keluar dari mulut korang ???

Ayat cheq ???
|
|
|
|
\/

Lu pesal brader / cik kak, signal rosak ke?? - versi key ell
Awatnya bawak qeta camni, ambik lesen kopi ka?? - versi utaqha bag hang
Hokaloh, mu ni.. - hok ni, kelate maqhi

22 comments:

  1. mmg rasa cam nak pecahkan signal.. haha..

    ReplyDelete
  2. hahaha kalo sy.... bod** la ko ni, dh nmpk org tunggu bg la signal bg org jln xpyh nk tunggu2 ko, hahahaha...

    ReplyDelete
  3. Selalu sgt kene...kalo kita nk cepat mmg merungut jer dlm hati..geram..

    ReplyDelete
  4. pernah accident sbbnya,masa tu bawak motor,motor dari sebelah kanan bukak signal nak masuk lorong ,saya pun keluar sbb ingat dia nak masuk..tp rupanya dia terus..dah terus berhentam...isk..sakit hati..nasib baik motor slow je..taklah cedera parah..

    ReplyDelete
  5. wana selalu ja kena macam ni..memang menyampah..sakit hati sangat..ayat wana sama dengan mama di atas tu..lampu signal rosak..

    ReplyDelete
  6. haaaa selalu kena. nak adjust dgn kereta dr arah opposite jugak tu. T_T

    ReplyDelete
  7. Hehe... Mmg tak tahu nk kata... Hari2 kena cmni.. Ayat yg keluar... Aku rasa nak turun je pecahkan lampu signal tu... Asyik wat hiasan je tak reti guna.

    ReplyDelete
  8. Tak pernah ada pengalaman sbb tak reti bwk keta. Hehe

    ReplyDelete
  9. Hahahaha..kalau Cik Mimie.."ek eleh, xpndai bawa kereta ke apa, xtahu bg signal??" geramnya..

    ReplyDelete
  10. Hahaha akak yang selalu jadi co-pilot ni yang hangin lebih! Yg tukang bawa kereta pasrah je :)

    ReplyDelete
  11. bahahaha ini memang spesis kebiadaban abadi..
    belajar dulu tidooo agaknya.. bukan kena bayar pun kasi signal..

    ReplyDelete
  12. penatnya tunggu, lastly masuk simpang.. macam laa lampu signal dah tak dak, lain kali tak payah pasang lampu signal laa kat keta tuh..

    ReplyDelete
  13. mmg kena argghh..selalu..geram je..kalau sis JM..cik kak/en abe..lampu signal rosak eh..or dulu dapat lesen terbang...

    ReplyDelete
  14. Haha orang malaysia ramai yg tak tau lampu signal dorg kt mana

    ReplyDelete
  15. sawan.
    doa biar dia rasa supaya dia x buat dah!

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.