Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada  jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 sehingga 12.30 tengah malam 15 Mac 2015. Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta. 

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.


Syarat - syaratnya : 
1. Wajib Follow Blog Sponsor
DiariJejakaHangat |  Suhailah | Syafiqah | Fadzi | Wanrus | Solehah | Nazirah | Fara | Zuhaira | Isra | Kathy | Rbain
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

 3. Wajib Follow Instagram Sponsor
DiariJejakaHangat | Suhailah | Wanrus
4. Tambah Google Plus Sponsor
+Mohamad Khairil 
5. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015
6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
 Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :


Kredit utk Mialiana

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
20 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2015.
 Good Luck!!

22 comments:

  1. Rajin mama bersegmen..All the best ma!

    ReplyDelete
  2. Good luck.
    Cik Candy pun join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  3. Good luck.
    Cik Candy pun join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Ainaa dtg dari GA yg sama. jemput BW blog Ainaa ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari senarai peserta :)

    http://www.blogparihh.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  7. macam pernah..

    lupakan.

    gudluck!

    ReplyDelete


  8. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)

    IpHone5s GA by SyafiqSpecki
    GA DiariJejakaHangat 2015 (15mac)
    GA by EkinRazalli (15mac)

    ReplyDelete
  9. Hai..selamat berkenalan…
    Blogwalking dari GA yang sama….
    Jemput shopping di http://lestarimall.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.