Sakitnya Tu Di Sini

Sakitnya tu disini, disini, disini.... disini
Sakit jiwa, hati, kepala otak, mata semuanya la
Ni gara-gara minit mesyuarat yang cheq buat dah hilang
Tak tahu lah terdelete ke hape ke..
Arghhhh...sampai sekarang masih sakit hati lagi ni.

Dah la jadi bidan terjun ambil minit mesyuarat.
Pengerusi cakap berjela-jela sampai berbuih mulut
Cheq dapat salin dua baris ayat ja..
Haaaaaa... nak hantuk kepala ni jap.

Stress sepanjang hari.
Lepas ni kalau jadi pencatit minit lagi, cheq bawak tape recorder.
Tak pun ambil video, buat macam video conference.

Nak tidur dulu, baru buat semula dah siap 30% ja. 
Nasib baik la bos cheq ni jenis pelupa sikit.
Mintak-mintak la dia tak minta nak tengok esok..


19 comments:

  1. pehhh. aklau dah buat lepas tu hilang memang lah sakit sangat rasanyaa

    ReplyDelete
  2. Sabar mama, jgn stress2 ye.. tarik nafas dan lepas, ulang 2 3 kali..")

    Nak lagi berkesan, makan bcomplex mesti tenang..")

    ReplyDelete
  3. Rehat2 kakfar... esok masih ada... have a good enough rest ya..

    ReplyDelete
  4. sabar la ya mama..moga semuanya dapat disiapkan dengan sempurna..jangan stress2.. ;)

    ReplyDelete
  5. alamak, kesiannya Mama..memang stress jadi pencatit minit ni.good luck, semoga dapat jumpa balik

    ReplyDelete
  6. mmg stress jika perlu buat min mesyuarat...tambah stress jika minit hilang..JM pernah alami situasi begitu

    ReplyDelete
  7. Wah..mmg stress la kalo hilang minit mesyuarat...rehatla mama tenangkan fikiran dulu..

    ReplyDelete
  8. hahhahha.. ingatkan lirik lagu tadi. hihik

    ReplyDelete
  9. memang stress kalau buat minit mesyuarat.. kena plak yang jenis nak cepat, lagi bertambah stress giler.. masa mesyuarat kat HQ dulu kami ada tape recorder.. mai dok daerah nih harap apa yang tulis dan ingat kat kepala otak laa..

    ReplyDelete
  10. I Feel U!!! hahahaha kalau mtg yg panjang lagi la kadang2 lost apa laaa isi2 meeting hehehe... bertabah jek lahh .. tarik nafas and buat dgn tenang mesti habis dengan sempurna inshaAllah ... Rabbi Yassir Wa la Tu Assir Rabbi Tammim Bi Khair... :-)

    http://amfarra.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Sabar ye Mama..Hope mama dapat handle semua ni...bab2 keje ni memang bkin stress..=_="

    ReplyDelete
  12. hahaha lawak la mama ni.. kan tetiba bos mintak ilang pelupa dia.. hope mama dpt jupe balik.

    ReplyDelete
  13. Adoi. Saya yg dengaq pun rasa stress. Haha

    ReplyDelete
  14. aida sgt selalu kena jadi s/u...
    i hate catit minit...
    but tu la selalu nyer keje aida :(

    ReplyDelete
  15. Mmg betul-betul menguji kesabaran..sabar ye..moga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  16. benda kali kedua xsama macam kali pertama.. apa2 pun sabarnye mama

    ReplyDelete
  17. Mama jangans stress sangat.. rehat2 sama..

    ReplyDelete
  18. Pasni kena record. Hehe. Nasib bos tak berapa nk ingat.

    ReplyDelete
  19. Encik suami asyik nyanyi rupanya viral. ingatkan rekaan je lagu tu. hehe

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.