HADIAH DARI DR. SHIKIN

Alhamdulillah, dah sampai ke tangan cheq pun hadiah dari Dr Shikin ni. 
Sebenarnya dari minggu lepas lagi hadiah ni sampai.
Baru hari ni sempat nak buat entri khas ni.
Cheq dapat hadiah ni sempena cheq menang untuk My Birthday Giveaway By Dr Syikin
Hadiahnya adalah washing bag.


Terima kasih Dr Shikin.
Semoga bertambah murah rezeki dan anjur giveaway lagi.

21 comments:

  1. Tahniah mama..guna washing bag x rosak baju..

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya..boleh gunakan nnti kan mama..tahniah ya ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mama :) Cik Mimie pun dapat jugak :)

    ReplyDelete
  4. Mama, dapat x frij magnet?
    Ada lekat kat plastik washing bag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Dr. Tersembunyi baru nampak. Tenkiu Dr, semoga bertambah murah rezeki Dr.

      Delete
    2. U r welcome.
      Berkongsi serba sikit apa yang mampu :)

      Delete
  5. Tahniah mama..murah rezeki menang GA.. :)

    ReplyDelete
  6. masyuk maaasyuk dapat hadiah =) tahniah tahniah..

    ReplyDelete
  7. Tahniah, wah bestnya dapat hadiah

    ReplyDelete
  8. tahniah mama... best la dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  9. ungtunglah dpt hadiah.... hehehe tahniah!

    ReplyDelete
  10. suka2 ^^, tahniah. washing bag? x pernah guna. hewhee

    ReplyDelete
  11. washing bag ni sangat berguna tau....especially bila malas nak basuh tangan tudung yang ada beads...hoho...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.