BAD MOOD

Pagi ni masuk meeting dah kena berleter dengan boss cheq...
Disebabkan seorang ja, habis semua kena tahan telinga...
Bak kata pepatah "DISEBABKAN NILA SETITIK, ABIS SUSU SEBELANGA"
So, as conclusion. ..boss tetapkan meeting tiap-tiap hari start pukul 7 pagi...

Hahhhh....semua buat muka protes...
Cheq ni dh pening, camna nk uruskan anak-anak...
Memang la pagi-pagi cheq bangun awal...
Dah tu takkan la cheq nak hantaq si kakak tu pas subuh...
Si adik dan baby plak, tadika taska buka pukul 7.30 pagi...
Kalau cik husband ada, boleh la dia tolong handle...




BAD MOOD, STRESS !!!!
Hanya orang yang ada anak kecik ni ja paham situasi ni...
Senang ja keluarkan arahan...
Kalau dah jadi sesuatu, tak guna nak menyesal dah...


Yang pastu cheq akan utamakan anak-anak cheq...
Anak-anak tiada ganti, kerja boleh dicari...
Kakak, adik dan baby lah nyawa cheq...
Lagipn cheq ni memang dari dulu lagi tak pernah nak ikut arahan...

No comments:

Post a Comment

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.