Sambut Malam Merdeka

Rupanya dh tahun ke 4 sambut merdeka kat Kelantan...
Sebelum ni tak pernah tahu pun orang kat sini sambut detik 12 malam kat mana..
Sebabnya cheq sekeluarga bukannya jenis keluar sambut-sambut perayaan ni pn..
Semalam keluar pn sbb tuntut janji dari cheq husband nk bawak kami sekeluarga keluar jalan-jalan...

Lepas makan malam, saja-saja pusing ka Tambatan Diraja Kota Bharu...
Nampak macam happening, rupanya tiap-tiap malam minggu mmg happening pn kat situ..
Ada buskers, kadang-kadang ada bling-bling man, pertunjukan ular, keta kuda...
Tambahan semalam nak sambut merdeka, lagi la meriah..








Ingatkan nak tunggu detik 12 jam, nak laungkan merdeka...
Tapi anak-anak dah meragam, so terus balik...
Sambut kat rumah ja...
Insyaallah tahun depan baby dah besar boleh kita sambut kat luar lagi...
Jangan ada baby baru sudah la...

No comments:

Post a Comment

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.