WAJIB DATANG SINI BILA ADA DI KELANTAN

Tempat shopping yang happening diKelantan...
Apa lagi, dah tentu la Wakaf Che Yeh...
Nak beli apa, semuanya ada di sini...
Dibuka ada sebelah malam...
Lagi ke tengah malam, lagi la happening...

This is Wakaf Che Yeh...yawww

Kalau musim cuti, memang sesak tempat ni...
Para peniaga pulak, kalau dapat customer org dari luar, mmg diaorang akan letakkan harga tinggi..
Kalau saudara-mara cheq datang sini, memang kat sini tempat selalu cheq bawak...
Cik husband cheq ni pandai kecek klate, so takle kena tekan dengan harga tinggi...
Malam Sabtu aritu, cheq bawak family kakak cheq ke sini...
Sebabnya nk cari pelikat pants...macam la kt Kedah takdak jual. Hihihi...


Bertolak lepas maghrib, lebih kurang 30 minit dari rumah cheq kalau jalan tak sesak....
Orang tak ramai lagi time tu, so nak jalan pilih orang pn senang...
Yang penting anak-anak tu jangan hilang dari mata...
Jauh skit ja, dengar la sora cheq duk menjerit panggil diaorang...

Dah jumpa pn pelikat pantsnya. Dapat harga murah sbb malam tu memang orang tak ramai. Lagi pn cik suami kita kecek klate pekat tawar harga...

Cheq jadi model tak berbayar untuk kain sutera ni...cantik tapi tak mampu nak beli  kalau beli pn bila nk pakai. Pegi kerja pakai unipom.

Beli buah-buahan yang segar..murah giler



Pas penat jalan-jalan, kita minum dulu...masing-masing duk pikir nk beli apa lagi pasni...

Ok lah, barang yang dicari pn dah dapat...
Orang pun dah makin ramai, cuaca pn dh panas...
Sebelum anak-anak buat perangai, jom balik...
Nanti ada sedara-mara yang datang, cheq bawak lagi ke sini...
Kalau nak harap datang sendiri, memang takla....


No comments:

Post a Comment

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.