Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hours Marathon


Salam perkenalan...
Berblogwalking mencari kenalan...




Jommmm...kalau nak join 
KLIK DISINI

Kenapa wanita selalu dikaitkan dengan pink???
Inilah jawapan cheq..pink warna lembut sesuai hati seorang wanita dimana fitrahnya mmg lembut. Tenang jiwa lihat warna ni hingga background blog cheq pun warna pink. Anak cheq 3 orang perempuan, klau nak pilih baju utk diaorang, mesti pilih warna pink. Mmg tersangat cute klau budak2 pakai pink...

Maybe kawan-kawan lain ada pendapat tersendiri..

21 comments:

  1. pink & wanita.. hehe done follow cni #5 :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  3. betul..rasanya cam comel je kan tengok dak dak kecik pakai baju pink pink..pastu ikat tocang lak..hehe manja :D
    hai singgah sini :D terima kasih sudi join hee
    keep in touch , insyaallah

    jom jalan-jalan dengan ladies yang lain :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  4. hai.. selamat bersegmen...

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama :D salam kenal :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen :)
    done follow u mama :)

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yg sama..jemput ke blog Za .. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, blog walking dari segmen yang sama. Jemput singgah blog juga, hehe =D http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  9. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.