KEPERIBADIAN MENGIKUT BULAN KELAHIRAN

Sapa lahir dalam bulan Mei ????
Kita geng la...
Kajian ni dibuat selama 25 tahun oleh Dato Fazillah Kamsah...
Lama tu...
Meh, kita tengok ada tak yang sama dengan sikap kita...




 kekerasan hati dan degil (laaaa...betul ke?? Cik husband kita selalu kata gitu, ingatkan dia melawak...hihihi)
 kuat semangat dan bermotivasi tinggi (yesss....)
pemikiran yang tajam (kadang-kadang tumpul gak)
mudah marah apabila tidak dikawal (yessss...I agreed)
pandai menarik hati orang lain dan menarik perhatian (yang ni kena tanya orang lain)
perasaan yang amat mendalam (bukan perasan yer)
cantik dari segi mental dan fizikal (ehem..ehem..tak perlu kata apa-apa dah)
 tak perlu dimotivasikan (perlu jugak utk certain perkara)
tetap pendirian tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain (macam betul ja)
mudah dipujuk (sbb suka dipujuk )
bersikap sistematik (otak kiri) (orang yang guna otak kiri ni pandai kann...betul la tu)
suka berangan (berangan nak jadi kaya)
kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu (jangan cuba-cuba nak tipu arrr)
bahagian tangan dan leher mudah diserang penyakit ( seingatnya tak pernah lagi)
daya khayalan yang tinggi (tak kut)
pandai berdebat (berdebat dgn org cerdik pandai ja, yang lain boo layan)
fizikal yang baik (hmmmm....kena pikirkan dulu)
kelemahan sistem pernafasan (cepat penat)
suka sastera, seni dan muzik serta suka melancong (sgt suka melancong dengan keluarga terchenta)
tak berapa suka duduk dirumah (kalau takdak anak-anak kat rumah, mmg tak suka...sunyi)
tak boleh duduk diam (bolehhh, time tido jer)
tak punya ramai anak (3 orang anak tu kira tak ramai la kannn)
rajin dan bersemangat tinggi (kadang-kadang ja kut)
agak boros (absolutely right)

#cheq karang ni pagi tadi lagi, waktu tengah bermeeting....sekarang ni baru berkesempatan yang publish..

2 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.