HERO LAGI

Bila dengar kakak cheq peknen, cheq yang terlebih excited...
Nak dapat baby baru lagi...
Cheq duk berharap kakak cheq ni dapat baby gurl plak...
Sebabnya sebelum ni dia dh ada 3 anak lelaki yang comei-comei....

Pada mulanya kakak cheq ni tak tahu pn yg dia tu peknen...
Anak yang kecil tu baru cukup setahun umurnya...
Bila dah ramai org tegur yang perut dia bolat semacam ja, pergi la klinik check...
Tup, tup doktor kata dh nk masuk 5 bulan...
Ni kes terbabas, terima dgn redha...

Cheq plak berharap kali ni keluar baby gurl...
Nti balik kg, baby Damia ada geng la...
Lagi pn baju-baju baby gurl banyak yg dah takleh pakai, boleh la bagi kat baby baru ni...
Bila kakak cheq p scan, doktor bagitau baby boy jugak...
Ok la tu, asalkan sihat sudah...

Tanggal 6 Ogos 2014 jam tak tahu...
Lahirlah baby boy yang comei ni...
Berat 3.7 kg....

Waduh, waduh....sungguh putih gebu ank maktih ni...

Nasib baik kakak cheq sempat makan ketupat pulut makam sebelum tu...
Dia minta emak buatkan utk dia ja, katanya tak puas mkn masa hari raya tu...

Dh besar pn anak maktih ni...bila la mktih leh berjumpa, cium sayang maktih ni..


Dh bertambah ahli keluarga kami...
Cucu yg ke 14 dan nombor 8 cucu lelaki....
Jeles betul bila tengok orang ada baby...
Siapla nanti maktih balik kg, mmg kena gomol dengan maktih budak sorg ni....
Tunggu maktih dan kakak-kakak balik ya MUHAMMAD WAFIY B. MOHD ZAHIR.

1 comment:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.