★★ ENTRI PENGHARGAAN KHAS BUAT CIK MIMIE ★★

Assalamualaikum

Setelah sekian lamanya cheq mengumpul sijil-sijil ni, harini baru nak tunjuk pada semua. Entri ni memang khas untuk pereka sijil-sijil ni iaitu CIK MIMIE. Cik Mimie adalah salah seorang blogger terawal yang menjadi rakan cheq dalam dunia blog ni.

Tiap-tiap bulan cheq mesti tak pernah terlepas masuk dalam senarai top komentar Cik Mimie. Begitu jugak sebaliknya, nama Cik Mimie sentiasa tercatat dalam senarai bloglist dan top komentar cheq. Rajin sungguh Cik Mimie datang bomm blog cheq ni.


Mac 2015

Februari 2015


Januari 2015


Disember 2014


November 2014


Oktober 2014


Terima kasih Cik Mimie, walaupun sibuk tetap jugak nak buatkan kitaorang ni sijil-sijil yang menarik. Sijil-sijil penghargaan ni kalau cheq print letak dalam frame, maunya penuh dinding rumah cheq. Jenuh jugak cheq scroll blog Cik Mimie semata-mata nak cari semua sijil ni.Hehehehe.

Cik Mimie ni kiranya otai dalam dunia blog ni. Sejak dari April 2011 lagi Cik Mimie dah berblog. Jangan malu, jangan segan nak terjah blog ---> CIK MIMIE




16 comments:

  1. Cantik2 semua sijil dia kan...harap next month kite dapat satu..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehe..gigih mama cari sijil2 ni ye..Thank you sebab buat entry khas ni...terharu Cik Mimie..T_T
    Ini je yang mampu bagi untuk semua pengomen tegar Cik Mimie.. hehehe..Thank mama sebab sudi komen n terjah blog Cik Mimie..siap boom2 lagi..hehe..

    Muah2 ciked..!!

    ReplyDelete
  3. wah, terbaiklah, cik mimie memang awesome pun, Zue pernah dapat topup rm10 just sebab teka nama bekas makanan dier je..

    ReplyDelete
  4. Wah! Banyaknya sijil dia.... Nak gi terjah gak lah blog Cik Mimie ni.. ^__^
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  5. Amboiii ! Siap dapat sijil tu... ini kalau student nih, komfem best student dh ni, hihi

    ReplyDelete
  6. wow! bestnya dapat banyak sijil!
    dah terjah cik mimie jugak ;)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak... comelnya sijil....

    ReplyDelete
  8. Wahhhh...bestnya dpr kumpul byk sijil...

    ReplyDelete
  9. sijil dari CM mmg cantik..JM pun dah terima byk keping :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah cik mimie ehh sapa cik mimie belum kenal la

    ReplyDelete
  11. Assalam ann,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bertingkek2 sijil uols
    jangan lopa masukkan semua dlm CV naaaaaaaaaaaa
    he3
    tahniah3

    ReplyDelete
  12. cantik-cantik sijilnya.. tahniah mama.. boleh buat koleksi lagi..

    ReplyDelete
  13. banyak sungguh. saya pun x banyak macam tu. heheheheh

    ReplyDelete
  14. Tahniah mama..cantik semua sijil yang cik Mimie buat..rajin dia kan ^_^

    ReplyDelete
  15. wow banyaknyaaaa dapat dari Cik Mimie ehehe..
    CT baru dapat yang kedua.. tu pun x buat penghargaan lagi..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.