★★ TOP TOP MELETOP MAC ★★

Dah masuk bulan April.
 Berlalunya bulan Mac yang penuh suka dan duka. 
Dengan itu cheq nak maklumkan kepada sekalian, jari-jemari yang rajin singgah dan komen kat entri-entri cheq cheq ni.
Walaupun tak berapa konsisten menulis, ada juga kawan-kawan yang rajin singgah.
Walaupun sekadar jadi silent reader pun, cheq amat berterima-kasih.

Hanya ucapan terima kasih cheq mampu berikan buat masa ni.
Insyaallah ada rezeki lebih, nak jugak berkongsi nanti.
Doa-doakanlah yer.


FOR U ALLS
Thank you with a lots of love
Inilah blogger-blogger yang rajin tu.
Rasa bersalah pulak, cheq langsung tak sempat nak membalas jenguk blog dioarang.
Kena bayar hutang berblogwalking bila ada masa nanti.



Notatapakkaki : Cheq baru habis berkursus. Esok baru mula sesi nak mengepos hadiah untuk pemenang giveaway


13 comments:

  1. Ramai tu peminat setia kan...hehehehe....apapun take ur time dear...semua faham x semua blogger ni sepanjang masa depan pc or laptop...akak pun jadual dah kelaut

    ReplyDelete
  2. fuuuh fuuuh dapat kekalkan carta.. huuhu CT pun sayup2 aje blogwalking beberapa minggu lepas.. up entry tapi xdan jenguk kawan2..

    ReplyDelete
  3. Assalam ann,
    weeeeeeeeeeeeee
    ada dalam senarai
    iols pun dok berutang BW bertingkek2 gi ni haaaaaaaaaaaaa
    takpa3
    kita pelan3 kayuh naaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Ramainya peminat blog mama..x pe mama take ur time..semua faham situasi mama dgn tuntutan kerja ^^

    ReplyDelete
  5. xtersenarai plk kali ni..
    tahniah buat pengomen yg rajin sgt tuu

    ReplyDelete
  6. biasalah mama.. Eyda pun tak terkecuali.. kekadang siap buat entry autopublish.. cuma bab blogwalking, cuba laa singgah yang mana sempat.. ada yang random ja singgah.. apapun masih ada yang berhutang BW.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. wahh, meriah eh blog mama, haha, insyaAllah, bulan ni nak usaha lebih bagi masuk dalam list tu jugak!! ^_^ btw, mama, kalau x keberatan, Zue nak jemput mama join segmen pertama Zue.. Korang yang baca komen ni pun dialu-alukan untuk join tau! ^_^
    http://melaedah.blogspot.com/2015/04/1st-bloglist-segment-by-zuezulaikha.html

    ReplyDelete
  8. blogwalking sini,mama.hehe,biasalah tu.IbuNoey pun kadang lambat gak bayar hutang blogwalking.

    ReplyDelete
  9. okay, bila nama dah takde tu secara halusnyaaa nak kena datang selalu..hikhik

    ReplyDelete
  10. erk ada gak nama ekin singgah blog akak kdg2 jah ni

    ReplyDelete
  11. Saya nampak nama saya di situ :) Thank you Mama :)

    ReplyDelete
  12. tahniah pada yang tersenarai tu

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.