★★ MISTERI AL-FATIHAH ★★

Janji  Allah itu pasti.
MISTERI SURAH AL-FATIHAH

1. Baca 14 kali sebelum tidur.  Suami dan anak-anak akan mengingati kita selalu.

2. Baca 41 kali tiup dalam air dan minum serta buat air mandian. Melepaskan rasa sakit dalaman.

3. Baca 7 kali  dan usap di kepala setiap pagi dan sekali sebelum tidur kepada orang berpenyakit mental.

4. Baca 3 kali dan tiup dalam segelas air. Minum dan baca sambil mengusap kawasan yang rasa sakit. Sakit yang keterlaluan.

5. Baca 7 kali dan sapau  ke atas kepala bayi yang suka menangis pada malam hari atau  pada bila-bila masa.

6. Baca 3 atau 7 kali, gunakan ibu jari dan tekan di langit-langit (mulut). Kemudian sapu kepada tempat yang sakit. Luka berdarah, sengat lebah, jari terkepit di pintu.




SUKA DIINGATKAN, BACALAH DALAM KEADAAN KUSYUK, TAWAKAL KEPADA ALLAH DAN NIATLAH DENGAN JUJUR. INSYAALLAH IANYA MERUPAKAN PENAWAR YANG TERBAIK KEPADA SEMUA. This

Notatapakkaki : hadiah GA dah saya poskan. Tunggu dengan sabar yer sebab ada hadiah yang pos pakai pos biasa ja iaitu lekat setem.




11 comments:

  1. terima kasih sebab share...
    kebanyakan ramai orang tau pasal khasiat surah al-fatihah ni..
    tapi.. kadang2 bila diingatkan, baru terdetik kat hati nak amalkan...

    yeay!! hadiah dah pos!!!
    saya akan tunggu dengan sabar.. hehehe

    ReplyDelete
  2. perkongsian yang baik mama farhanah.

    Insyaallah sama sama kita amalkan

    ReplyDelete
  3. ternyata mmg byk kelebihan... sama2 kita amalkan

    ReplyDelete
  4. Assalam ann,
    thanx for sharing info naaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. Al-fatihah memang banyak kelebihannya :) Thank for sharing Mama :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih share mama. banyak manfaat setiap surah kan sebenarnya. tapi malas nak baca je

    ReplyDelete
  7. Thanx atas perkongsian info yg bagus ni mama..

    ReplyDelete
  8. itulah sebabnyaaa al-fatihah depan sekali.. hikmahnyaa banyak..

    ReplyDelete
  9. Al-fatihah ni memang bagus diamalkan. Nak amalkan pun mudah sebab memang dah hafal kan :)

    Plumbum di dalam air boleh rosakkan otak? Dah tu nak minum air apa?

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.