★★ TERIMA KASIH KALIAN ★★

Assalamualaikum semua.

Setelah seminggu tak masuk ofis, banyak betul kerja yang menunggu.
Hari pertama masuk kerja pun tak sempat nak buat kerja lagi.
Ada tuan besar turun KB, so kena sambut, teman makan tengahari dan hadir function.
Mana-mana dia pergi cheq kena ikut.


Betapanya banyak yang menunggu.
Maunya berpinar mata ni
Selain kerja yang menimbun tu, ada juga penawar duka cheq.
Beberapa parcel dan sampul surat diatas meja.
Tapi hari kedua baru cheq buka parcel tu.



Hadiah pertama yang cheq dapat ni dari blogger SUHAILAH HAMID.
 Dapat Zikirmatik sempena menjadi top 10 komentar kat blog Sue.
Terima kasih Sue.



Hadiah kedua ni cheq terima dengan jayanya sempena menjadi 5 orang bertuah di FIRST GIVEAWAY BY AISHAH BADRULHISHAM.
Menambahkan koleksi keychain cheq.
Brooch yang comel dan jugak shiseido mask.
Tenkiu Aishah.




Parcel yang ketiga ni cheq dapat dari sis SURIA AMANDA yang berdarah manis sekarang ni. 
Sedang menanti hari bahagia.
Dapat note book yang comel dengan gambar cupcake sebabnya cheq menjadi top komentar di blog SA.
Tenkiu SA.



Last sekali, hadiah saguhati sempena cheq join SEGMEN PROJEK SYUKUR dari blogger Nazirah.
Pen tu cheq dah guna, memang best sangat.
Siapa yang join segmen ni memang dapat hadiah saguhati.
Tenkiu Nazirah.

Alhamdulillah, semoga semuanya bertambah murah rezeki.

Notajarihalus : entri ditulis ringkas sebab terlampau sibuk sangat kononnya. Rasa nak cuti lagi.

19 comments:

  1. banyaknya fail yang bertimbun-timbun tuh.. kalau cuti, maunya lagi bertambah fail atas meja tuh..

    ReplyDelete
  2. apapun tahniah.. banyak tuh hadiah daripada sahabat blogger..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kerana byk dapat hadiah..dan tahniah jugak sebab kena buat kerje lebih hehehehe..tak pe reda je yer kak,,,

    ReplyDelete
  4. wah... seronoknya dapat banyak hadiah.. :)

    ReplyDelete
  5. banyak jugak hadiah yang dapat tu ye....kerja yg bertimbun tu,stress tengok....hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah..murah rezeki mama :)

    ReplyDelete
  7. wah..bestnye..tahniah mama3farhanah.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah mama.
    Banyaknya file yg mama kena check...x de guna sistem online ke mama? Senang nk key in..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak Sue.
      turun temurun dah camni.
      susah jugak kalau pakai online sebab fail ni sentiasa bergerak.
      kejap ke TPR, kejap ke mahkamah
      kalau satu jabatan jer senang pakai online

      Delete
  9. Tahniah mama, banyak dapat hadiah :) semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... Byknya hadiah..

    ReplyDelete
  11. sama banyak keje dengan hadiah hihihi.. apapun, tahniah mama !

    ReplyDelete
  12. Syabas Mama Ann.. Murah rezki awak

    ReplyDelete
  13. banyak nya fail tu..banyak jugak dapat hadiah tu ye..heheheh

    ReplyDelete
  14. Assalam ann,
    waaaaaa
    bertingkek2 hadiah uols :)
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  15. amboi, banyaknya... jeles saya. hehehe. nasib baiklah ada cenderahati buat penghibur hati... tahniah mama :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.