★★ KEYWORDS PELIKS ★★

Assalamualaikum semua 

Pepagi buta cheq dah skodeng keywords.
Apa mimpi ntah malam tadi.
Dalam banyak-banyak keywords yang dicari dalam blog cheq ni, ada stu keywords tu macam pelik ja bunyinya.
Takdalah pulak cheq pernah tulis cerita pasal GERAM TENGOK ISTERI ORANG.
Apa la yang dicarinya tu.


9 comments:

  1. geram tgk bini org???
    pelik je bunyi yer..apa yg dicarinya...ehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..geram sebab syok ka sebab marah tu...geram banyak jenis geram..heheh

    ReplyDelete
  3. kekeke..memang pelik keywords tu..seram pun ada..huhu

    ReplyDelete
  4. Haha... itu pun search google juga..

    ReplyDelete
  5. pelik dan seram plak bila baca keywords tuh.. ntah apa laa yang dicarinya..

    ReplyDelete
  6. Assalam ann,
    haaaaaaaaaaaaa?????
    uish3 scary keywords itu he3

    ReplyDelete
  7. siapa yang search tu...kemain keyword dia..hehehe :)

    ReplyDelete
  8. ha haha :)
    sape la yg geram tu :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.