★★ KENA TAMBAH LAGI NI ★★

Assalamualaikum semua

Kalau berjumpa dengan kawan-kawan lama samada kawan cheq ataupun kawan cik husband, mesti ada soalan "anak dah berapa orang?".
Bila ja tahu yang kami berdua ni ada 3 orang gegurl yang gedik lagi comel ni, mulalah mulut diaorang kata "kena tambah lagi ni, kut-kut keluar hero" atau " kesiannya, daddynya takde geng, kena buat geng ni"

Sebenarnya, cheq memang tak marah pun. Terasa hati lagi lah jauh. Cheq anggap tu macam doa.
Cheq memang nakkan baby lagi, kalau boleh tu nak baby boy la plak.
Damia pun dah besar, rindu nak bau wangi baby.
Rindu nak berjaga malam berebut tukar pampers baby.
Rindu nak cuti 3 bulan, kihkihkih


11 comments:

  1. Wana doakan semoga mama ada rezeki dapat baby boy pula dan semoga semuanya dipermudahkan.amin..

    ReplyDelete
  2. comel.. semoga sentiasa berbahagia bersama suami dan anak2.. semoga anak2 menjadi anak yg soleh dan solehah. amin.. :)

    ReplyDelete
  3. insyaallah kak..Kalau ada rezeki ada la tu...semuanya atas kehendak Allah S.W.T

    ReplyDelete
  4. insyaallah kak..Kalau ada rezeki ada la tu...semuanya atas kehendak Allah S.W.T

    ReplyDelete
  5. in shaa Allah mama jika itu tertulis buat mama..

    ReplyDelete
  6. Semoga kak ann dapat mengandung lagi... semoga apa yang kita rancang di permudahkan nanti... ekin pun nak ada baby gak belum lagi diberikan rezeki tu...

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan. Bauan bayi memang istimewa. Bau syurga

    ReplyDelete
  8. in shaa ALLAH kalau ada rezeki kan kak :) harap2 kalau dapat baby, dapatlah boy.

    ReplyDelete
  9. Amin...moga mama dapat tambah lagi dan dapat hero untuk 3 kakak2 nya :) hehe..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.