★★ FAKTA KE AUTA ★★



Cheq anak ke 4 dalam keluarga.
Memang macam kena ja dengan cheq.
Tambah-tambahnya suka buat kerja last minit tu.

Notajarihalus : tengah study, esok ada exam. Ini kali ke 3 dah exam paper ni. Kalau tak lulus jugak, memang kena rebus la buku ni. Wish me good luck.

10 comments:

  1. Assalam ann,
    iols anak ke 2
    haaaaaaaaaaaa
    semua tu betui kecuali part penyabor & pendiam tu he3

    ReplyDelete
  2. Sue ank no 2....kerja last minute tu x kena dgn sue.
    Good luck mama, smg dipermudahkan menjawab exam.
    Rabbi yassir wala tu'assir...

    ReplyDelete
  3. saye anak no. 2! n semuanye same!! ~wink~

    ReplyDelete
  4. Ekin anak no 4 dari 6 org... semua diatas mcm kena jah hahaahaha....

    ReplyDelete
  5. wana anak ke-3 @ anak bongsu..hohoho..

    ReplyDelete
  6. Eyda anak ke-3.. tapi majorinya kena dengan diri Eyda.. macam mana tuh?

    ReplyDelete
  7. Zumal yang sulung pun ada sikit ciri-ciri tu...

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie no 9 @ bongsu.. :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.