★★ SELESA DENGAN BAGGY T-SHIRT ★★

Pada mulanya cheq beli sehelai ja. Itupun beli kat pasar uptown tengah-tengah bandar ni. Bila dah pakai, mula rasa selesa. Kain pun tak panas. Asyik berulang pakai baju yang sama ja.

Jadi, cheq pun mencari-cari seller t-shirt ni dalam facebook dan instagram. Bukannya tak boleh beli lagi kat pasar uptown to, tapi tak tahan kena jeling dengan cik husband. Susah sangat nak memilih kalau pergi dengan dia.

Akhirnya cheq jumpa dalam facebook. Namanya Delemari, glamour namanya kauuu.. Ada macam-macam pilihan dan harganya pun berpatutan. Mahal lagi cheq beli baju ni kat pasar. Sekali cheq order sampai 5 helai. Yang paling bestnya, barangnya cepat sampai. Harini bayar, esok ownernya pos dan jeng, jeng, jeng harini dah sampai.






Sampai ja le tangan ni, cheq terus buka parcel dan try. Nampaknya banyak yang warna hitam. One of my feveret colour, sesuai dengan orang yang badan yang comel macam cheq ni. Sapa-sapa yang nak mencari t-shirt yang best-best bolehlah jenguk-jenguk ke facebooknya.


11 comments:

  1. Wow..cantekkkk!!! Wana suka la yang Greg love2 tu :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dia shopping online..:)

    ReplyDelete
  3. haaa ayu pon suke beli tshirt cmni secara on9 ni
    murah dari beli kat pasar tauu

    ReplyDelete
  4. haha senang kan mama.. skrg on9 je hihihihi

    ReplyDelete
  5. Cantik la mama..nk p terjah jugak la cuci mata. ^^

    ReplyDelete
  6. suka tengok bajunya.. apapun senangkan kalau beli online nih..

    ReplyDelete
  7. Assalam ann,
    alaaaaaaaaa
    cer bentang luas2 tshirt tu
    nak tengok besor dia he3

    ReplyDelete
  8. Cantik.. apa nama fb dia...

    ReplyDelete
  9. Seronok shopping online lagi seronok bila cepat ja barang sampai

    ReplyDelete
  10. adik saya pun suka baggy tshirt. selesa katanya. boleh la gtau adik

    ReplyDelete
  11. Mama betul2 menggoda Cik Mimie ni..hahaha..nak usha FB dia..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.