★★ 360 : SEBELUM DAN SELEPAS ★★

Sekarang ni muka yang tak cantik pun pun boleh nampak cantik bila bergambar.
Apa lagi formulanya hanya Camera 360.
Meh cheq nak share muka cheq sebelum dan selepas guna produk 360 ni yang cheq baru download ni.

SEBELUM : Nampak tu parut lubang-lubang di 
muka cheq begitu jelas. Ditambah dengan minyak sekilo.

SELEPAS : Masih nampak parut jerawat tu tapi 
lebih glowing.

Gambar ni diambil lebih kurang 2 minggu yang lepas semasa stuck kat trafik light. Rasanya ramai kaum wanita akan berselfie kalau stuck kat trafik light.


SEBELUM : Parut jerawat masih nampak. 
Nampak glowing jer muka padahal minyak dah
bertempek-tempek kat muka. Mungkin teknik pencahayaan persekitaran 
menjadikan kulit muka cheq nampak glowing.


SELEPAS : Memang perfect macam takde
masalah kulit langsung.

Gambar ni diambil 2, 3 hari lepas di bawah sinaran matahari.

13 comments:

  1. saya pun guna camera 360... memang setakat ni guna camera 360 hii..

    ReplyDelete
  2. saya memang tak suka amik gambar apatah lagi upload... hehehe

    ReplyDelete
  3. Utk selfi jea 360 yg ramai2 biasa camera biasa jea

    ReplyDelete
  4. Sue 360 x pernah guna tp tau la dia punya fungsi tu bg cantik gmbr ^^

    ReplyDelete
  5. tak penh lagi guna camera ni.. :)

    ReplyDelete
  6. sebelum baca ingtkn nak promote produk tadi.. hehehe rupa2nya kamera.. kihkih

    ReplyDelete
  7. tak install 360 dlm hp lagi hehehe

    ReplyDelete
  8. jarang bergambar kerana tak berapa comel.. tak ada laa 360 tuh..

    ReplyDelete
  9. Assalam ann,
    alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    uols ni dah bongkar rahsia iols sob3 :P

    ReplyDelete
  10. Cik Mimie guna candy camera je..:)

    ReplyDelete
  11. Ada lagi ke camera 360 tu....

    ReplyDelete
  12. memang cantik hasil gambar kan mama..wajah pun nampak glowing ja..

    ReplyDelete
  13. Suka gak guna camera 360 ni

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.