Terima Kasih ♥♥♥

Pagi tadi dah tulis entri pasal terima parcel.
Ni nak cerita la apa isi kat dalamnya.


Hadiah paper bag yang comel dari Mamaniza. Terpilih sebagai pemenang untuk Giveaway By Mamaniza.Com. Terima kasih mama.


Ni pulak hadiah dari sis Shamiera Osment untuk Blogger Area Mega Giveaway. Tudung bawal yang sangat comel dan besar bidangnya. Cheq suka. Siap ada note kecik dalam parcelnya. Terima kasih sis.


Dan yang last ni, blog cheq direview oleh Rara Frhna . Boleh baca kat SINI. Ini pun hadiah untuk pemenang Blogger Area Mega Giveaway jugak. Memang terbaik review dia....heheheh, mestilah terbaik, review blog kita kannn.

Terima kasih semua.






23 comments:

  1. Best kan...bila dapat hadiah...bangga rasanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh simpan buat kenangan.
      Nanti tunjuk kat anak-anak, kawan blogger yang kasi =)

      Delete
  2. Wahh rezeki begolek golek ni. Tahniah mama :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rezeki mama :) Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak :)
    Best nya banyak dapat hadiah ^.^

    ReplyDelete
  5. ish..ish..ish..mama ni mmg bertuah lah..setiap kali join segmen or GA...in sha Allah pasti menang..Tahniah

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat mama... husband ada dapat dia ada gak join giveaway mama... hihihi... sibuk keje tak terupdate dah blog dia... hhuh... ekin jer kdg2 ada update join segmen n GA.

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.