Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


18 comments:

  1. selamat berblogwalking kak!
    Kutip semangat dari akak jap nak join segmen, hehehe

    ReplyDelete
  2. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen . dah jin jgak :)

    ReplyDelete
  4. salam,,iqha singgah sini dari segmen sama ;)) http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segma...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
  6. cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  7. Papaglamz singgah dan follow di sini dari segmen yg sama. Jom follow Papaglamz.

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

    Komen entri ni jugakz..

    http://www.papaglamz.com/2014/12/duhai-si-bawang-putih.html?m=1

    Terima Kasih..

    ReplyDelete
  8. Assalam ! :)

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.