Tiba-Tiba Hilang

Assalamualaikum dan salam Sabtu.

Semalam, banyak betul idea datang untuk menulis tapi bertangguh-tangguh. Pagi ni nak taip entry...tekan huruf ni salah, tekan huruf tu tak kena. Semua idea hilang begitu saja. Nampaknya dah semakin pelupa ni, al maklum la umur pun semakin meningkat.

Nampaknya harini aktivti berblogwalking melawat kawan-kawan blogger dan menyertai sebanyak mungkin GA dan segmen...macam banyak jer tak join lagi. So, jangan la ada yang termuntah baca entry cheq berkenaan GA dan segmen ja harini.

Anak-anak pun masih tidur lagi. Semalam tidur lewat menunggu cheq habis kerja. Cheq sampai rumah pukul 2 pagi tengok depa 3 beradik masih bersuka ria. Cik husband dah terlentok atas sofa. Alasannya anak-anak tak puas main lagi. Setakat ni, laptop ni masih cheq yang control sementara depa tak bangun tidur lagi. Dah bangun nanti, sah-sah laptop ni jadi rebutan.



10 comments:

  1. Singgah BW....keep calm and relax.. :))

    ReplyDelete
  2. lambatnya anak anak sis tidur :)

    ReplyDelete
  3. Kalo dpt idea mama kene cepat2 tulis dlm handphone atau notes. Tidak nanti mmg akan lupa :)

    ReplyDelete
  4. hehe masa idea tgh byk kena jotdown kat mana2 kak hehe

    ReplyDelete
  5. Hehe. IM pun tengah2 malam baru nk blogwalking. Blog update ga ja baru.

    ReplyDelete
  6. aida bw dari opis.
    wiken ni keje hu hu hu....
    anak2 dok umah dgn ayah nyer :)

    ReplyDelete
  7. tak dan lagi nak bw blog peserta ga yang saya join. nak update entri pun rasa liat. hhehe

    ReplyDelete
  8. Hehehe...Cik Mimie pun selalu mcm tu..time belum bukak blog..mcm2 idea keluar..bila nak start menaip..xtahu nak tulis apa..hee

    ReplyDelete
  9. hehe. sama la kak. saya pun kadang2 idea melayang.

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.