Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman

klik banner untuk join

Apa yang saya suka di blog Nursaila Norman ini adalah penggunaan warna yang begitu lembut, rasanya memang sesuai dengan tuan blog. Kemas dan susun atur widget yang menarik. dan yang paling penting, loading untuk masuk ke blog ini adalah cepat.
Ada banyak shawl yang cantik-cantik dan saya memang berkenan.

14 comments:

  1. goodluck mama ! ^_^
    singgah dari segmen yg sama.. :D
    http://najihahawanbiru.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete
  2. Ehh baru perasan gambar profile dan info kat profile dah berubah skit..

    ReplyDelete
  3. Waahh blogshop ke ni? Mesti rambang mata kan tengok shawl. haha
    good luck yee kak..

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya juga untuk disini..

    ReplyDelete
  5. all the best mama! wah, rajin join banyak2 segmen ye. hehhee

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.