CPUV Kembali Rancak


Secara tiba-tiba makin rancak pula CPUV Campaigns daripada Nuffnang ini berada di blog cheq. Rezeki berblog, siapa yang sangka? Walaupun blog tidak berupdate sentiasa disebabkan kekangan kerja hakiki dan juga musim cuti sekolah sekarang ni.

Cheq pun malas nak update satu-satu iklan nuffnang ni jadi cheq kumpulkan sekali semuanya. Mudah-mudahan ia membiak dengan jayanya.

Old Town White Coffee


Lactacyd : Malay Millenium


Marigold UH


Rakuten September Super Sale


Marigold UHT Milk (PC)


Maybank #ILove

Thank you Nuffnang sebab masih lagi memberikan satu dua ketoi CPUV untuk cheq buat tabungan untuk bershopping nanti. kawan-kawan semua bila nampak iklan cheq duk menari-nari tu jangan lupa klik-klik naaa...








18 comments:

  1. Banyaknye....murah rezeki mama ye..

    ReplyDelete
  2. wahh banyaknya.. tahniah mama.. jeles sebentar.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. rancaknyaaa.. semoga terus rancak ye mama. hehe. ^^

    ReplyDelete
  4. rating blog mama tengah meletop2 lettew...banyak org singgah...tahniah2

    ReplyDelete
  5. kemain rancak betoi. tahniah na! ^^

    ReplyDelete
  6. kita takde langsung lagipun kita dok pikir2 nak buang banner nuffnang dah cuma tak tau nak ganti dengan banner apa jer.. hahahaha apapun tahniah moga membiak

    ReplyDelete
  7. Banyaknya..kathy baru 2 utk disember..

    ReplyDelete
  8. wow banyaknyer.. semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  9. Wau.. amazing.. tahniah2.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Tahniah yer... Rezeki hujung tahun kan...

    ReplyDelete
  11. huiiii sonoknya tgk iklan kak byk :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah mama..alhamdulillah..rezeki :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah... tahniah buat mama rezeki untuk bulan 12 tu.... ekin baru 2 jer dapat... :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.