Selamat Ulang Tahun Kelahiran Sayang


Tepat jam 9.41 malam ni, genap la usia puteri sulung cheq Dinah 7 tahun.
Walaupun dah nak masuk darjah 2 tahun depan, umur baru cukup 7 tahun.
Bagus mama dia ni, beranak kat kakak hujung tahun.
Sentiasa kakak jadi muda..

Petang tadi dah bawak kakak pergi pilih kek.
Untuk hadiah nanti kita beli perkakasan sekolah ja.






Selamat ulang tahun sayang... Tak terasa kamu semakin dewasa, semoga dengan bertambahnya usiamu semangkin bertambah  kebaikan dan kebahagiaanmu.. mama dan abah berharap, "semoga kamu menjadi anak yang taat kepada allah SWT dan rasulnya serta berbakti kepada kedua orang tua.... amiin..

16 comments:

  1. selamat ulangtahun kakak ! semoga jadi anak yang baik untuk parent ya :)

    ReplyDelete
  2. Comel kakak macam gmbr kek tu jugak..

    Happy birthday sayang..moga jadi anak yang baik dan pintar ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn
      Tq untie wana.
      Tak boleh lawan kek wana lagi ni

      Delete
  3. Happy Birthday Kakak :) Semoga menjadi anak yang baik dan solehah serta taat pada ibu bapa :) Comel sangat-sangat :)

    ReplyDelete
  4. happy besday syg! comeynyeee dieee~

    ReplyDelete
  5. Oh, anak hujung tahun yea...Happy Birthday, Dinah :)

    ReplyDelete
  6. Cantik kek dia kak. Sayang nak makan. Hehe. Anak buah saya lahir 31 disember lagi kesian. Baru nk masuk 4 thn esok dah 5 thn. Hehe.

    Happy birthday kakak :)
    Moga jadi anak yg solehah dan kakak yg baik ^.^

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir Zinah..wah besar..tahun depan darjah 2 lah ye...so cute lime mama jugak :-)

    ReplyDelete
  8. happy birthday kakak.. itulah orang yang lahir hujung tahun.. anak sedara birthday minggu depan.. umur sebaya dengan Dinah..

    ReplyDelete
  9. Bila nk potong kek, dah jd sama tinggi dgn abahnya dah. Hehe. Moga Dinah jadi yg solehah dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir Buat Kakak... Semoga Panjang Umur dimurahkan rezeki... jadi anak yang solehah buat mama n papa ya....
    tu la macam husband ekin 7 dec lahir muda sokmo la... ekin pulak bulan 1 dah masuk umr baru huhuhu.....

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday buat kakak. comelnya kek tu. hehe

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.