Thanks You Nuffnanggers Visitor

Assalamualaikum semua..
I'm back.
5 hari tanpa internet di kampung, boleh hidup jugak rupanya...hahaha

Entri pagini khas ditujukan kepada semua pengunjung blog cheq.
Terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi singgah, yang beri komen, yang jadi silent reader jugak yang skodeng-skodeng blog cheq.
Walaupun dalam 2, 3 hari ni takdak entri baru, ramai yang sudi singgah dan tinggalkan komen.
Entri yang ada tu hanyalah auto publish.
Sebelum cuti lagi cheq dah karang.

Akan menjadi rutin cheq setiap hari Jumaat akan memaparkan entri mengenai nuffnangger visitor atau pengunjung nuffnangger.
Mari kita lihat siapa yang kena.








Lepas ni kena membalas kunjungan kawan-kawan dan berbw. 
Terima kasih semua.

18 comments:

  1. seronoknya dapat balik kampung :)

    ReplyDelete
  2. internet yang tak boleh hidup tanpa kita, ada tak? hehe

    ReplyDelete
  3. Nnti nak BW laa kat blog mereka..

    ReplyDelete
  4. bestkan cuti pun blog masih berjalan mama farhanah. blog saya. kalau saya cuti alamat bercuti panjang la....huhu

    ReplyDelete
  5. selamat berblogwalking mama..wana pun dah byk hari juga tak bw ni..baru nak kayuh pelan2..hihi

    ReplyDelete
  6. huhuhu lama sunggu tak buat aktiviti bw nih :)

    ReplyDelete
  7. Ehh kite takde ehh haha
    Takpe, nuffnang memang dengki ngan kite punnnn

    ReplyDelete
  8. selamat BW...sis pun byk blog yg belum habis BW lagi termasuk blog bukda tekcik tu :-)

    ReplyDelete
  9. ala, nama xde. asyik busy je, x smpat nak bw blog akak. sobs

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.