Pengebom Bulan November

Tamat sudah bulan November.
Bulan Disember dah menjelma.
Kejap ja masa berlalu, dah nak masuk tahun 2015.
Rasanya banyak lagi azam tahun ni yang tak ditunaikan lagi.
Kita forward ke tahun depan ja la.

Seperti biasa la, bila dah masuk bulan baru,
Ramai yang buat entri mengenai kaki-kaki komen ni.
Cheq pun tak ketinggalan.
Ini adalah salah satu cara untuk bagi penghargaan kepada diaorang.
Ada setengah orang kata, ada blogger berlumba-lumba bagi komen semata-mata nk kejar hadiah.
Takdak masalah bagi cheq, sebabnya win-win situation kann..
Dia datang komen di blog kita boleh meningkatkan trafik blog kita.
Dan dia pun boleh dapat hadiah.
Tapi itu semua terpulang kepada diri masing-masing.

Inilah kawan-kawan blogger cheq yang rajin singgah dan bagi komen kat entri-entri merapu cheq.













Terima lah penghargaan yang tak seberapa ni.J
Jangan segan-segan nak singgah lagi di blog cheq ni.
Terima kasih kepada semua yang rajin komen ni. 
Muahhhh korang semua..

28 comments:

  1. Farah tak sempat buat lagi pengebom bulan November... ha ha ha... sibuk ya amat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pakat-pakat busy hujung tahun ni.
      Takpe, lepas ni boleh buat..=)

      Delete
  2. Tahniah... Ramai betul teman setia yang berkunjung:)

    ReplyDelete
  3. Mamaaaaaa :') Tenkiuuuuu
    Besnyeee. hihihihi
    Saia sudah kembali!
    Right click > save image as
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Nur As..
      Welcome back.

      Delete
    2. kite tengah buat satu page nak buat pameran hadiah yg diberi oleh blogger.. Nanti tengok yee.. hehehe

      Delete
    3. nak bom blog akak niiii, hihhi

      Delete
  4. Tahniah kepada semua pengebom.. ada beberapa blogger yang rajin mengebom blog Eyda jugak.. yelah, bab bagi hadiah dan sebagainya, terpulang pada diri masing2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengebom berani mati pun ada kat sini ni..hehehe

      Delete
  5. Haha..sy xpkir reward pun. Mmg suke dtg..hihi. tengkiu mama :)
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Qis..
      Sama la kita pun, tak terpikir pun nak dapat reward. Ikhlas nak berkawan.

      Delete
  6. Thank you Mama :) Bestnye..suka sangat..comel je..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimie punya bagi saya pun comel. Tak sempat nak buat entri lagi..

      Delete
  7. Tq mama...cantiknya kad ucapan yg mama buat ni..sue suka..sue suka.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama sue.
      Saya pun suka sue selalu datang sini.

      Delete
  8. hebat-hebat semua ni mama farhanah.....
    ada antara mereka antara pengomen tegar di blig saya

    ReplyDelete
  9. wah..sangat sukaa!!! thanx mama..ada juga nama wana dalam list ya..thanx tau penghargaan tu..comel ada 'bee;..i likeeeee!! :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua pengebom hehehe :)

    ReplyDelete
  11. Orang yg rajin mengebom ni. Hehe

    ReplyDelete
  12. Kami bom bukan sbb nak hadiah tau kak. Kami bom sebab kami banyak masa dan komen2 kan amalan mulia. Hehe. Thanks kak :)
    I like it ^.^

    ReplyDelete
  13. rakan-rakan pengebom yang setia :)

    ReplyDelete
  14. ehh..sis JM pun masuk list ke..terima kasih kerana menghargai kedatangan kami..bukan hadiah yg di kejat tetapi ingin eratkan hubungan silaturrahim di alam maya

    ReplyDelete
  15. mekasih banyak-banyak mama. saya dah amek ye gambar tu. hehehe. in shaa ALLAH ada masa saya buat entri penghargaan :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.