Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #2

Kali pertama tak menang, cuba untuk kali kedua.
Mana tahu ada rezeki 
Jom join ramai-ramai.


34 comments:

  1. good luck heheh :) macam best jerrr

    ReplyDelete
  2. Moga kali ni adalah rezeki mama :)

    ReplyDelete
  3. gudluck! sy ni mcm tak berapa nak lucky le haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta cikgu farha
      Saya pun tak berapa nak luck jugak.
      Cuba dan cuba lagi =)

      Delete
  4. Singgah BW dari contest yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/12/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen-2.html

    ReplyDelete
  5. In shaa Allah, ada lah tu rezeki mama nanti.. In shaa Allah :)
    Kite join yg first, tapi tak masuk list and tak sempat check pun! Sedihhhhh

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.