Rombak Senarai Bloglist

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Awal betul pagini bukak blog.

Harini tak idea lagi nak menulis.
So, terpikir nak rombak semula senarai bloglist cheq ni.
Rasanya tak sesuai kut ayat rombak ni.
Penambahan senarai bloglist, baru la sedap membacanya.
Siapa-siapa yang sudi nak masuk senarai bloglist cheq ni, bolehla komen dibawah.
Insyaallah akan tersenarai dalam bloglist cheq.



20 comments:

  1. Nak buat jugakkkkk
    Tapi harini nak pegi kenduri nak gumukkan badan dlu.
    Esok2 boleh buat.. Hihihi
    bersawang sungguh cahaya alam maya

    ReplyDelete
  2. Mestilah nak.
    drshikinzainal.blogspot.com
    Selamat Pagi Sabtu..
    Semoga mama ceria2 saja hari cuti ni.

    ReplyDelete
  3. sy nak mama! hehe\
    http://cikgufarha.blogspot.com/

    Jom join segmen bw cikgu

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
  4. wana pun nak masuk bloglist gak :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih masukkan che dlm awesome blogslist mu :)

    ReplyDelete
  6. Nak masuk dalam bloglist mama boleh?

    ReplyDelete
  7. Ehh tak prasan plak cheq dah masuk dalam bloglist mama.. thanks ya sudi letakkan blog Eyda dalam bloglist mama..

    ReplyDelete
  8. saya sudi sesangatlah mama farhana,

    http://sallyadan.blogspot.com/

    terima kasih...saya pun belum update lagi bloglist.

    ReplyDelete
  9. rombak jgn tak rombak.
    Kak, lactacyd ni menari nari dari tadi. Meh klik sikit. haha

    ReplyDelete
  10. Nak masuk juggaaakkk..
    Rombak, rombak jgn rompak :p

    ReplyDelete
  11. sudi nak offer diri.
    add la kalau rasa blog aida ok :)

    ReplyDelete
  12. sebelum tinggalkan komen..sis JM check dulu ada tak dalam awesome list...rupanya ada..so senyum lebar lah heee

    ReplyDelete
  13. nasib baik blog saya ada kat BL mama.. maceh. hehehe >.<

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.